Livet just nu


image80

Hittade den här bilden och tänkte: Så lever jag nu!
Även om jag gärna vill vara någon annanstans ibland.
Så har jag det bra här och nu!

Sovmorgon

Idag sov jag riktigt länge. Var vaken imorse  och tittade lite på tv när Pelle klev upp. Men när han gick så somnade jag om. Jag vaknade runt 10. Men kände mig fortfarande riktigt trött. Funderade på om jag skulle kliva upp, men tänkte: varför ska jag göra det, det är inte ofta jag sover ut numera.
Så istället stannade jag kvar i sängen och halvsov till kl 12. Då tvingade jag upp mig själv.
Sen var jag hem och packade om träningsväskan. Har ju slutat äta Penicillin nu, så ikväll blir det spinning :)
Nu är jag tillbaka hos Pelle och tänker ligga och läsa hela dagen tills det är dax att göra mat.

image79

Vasaloppet

Igår åkte jag till mamma, och bara myste. Är så skönt att komma hem.
Idag när jag kom tillbaka till stan gick jag och kollade på fotboll. Sen har jag legat i badkaret och läst.
Pelle är och åker vasaloppet (öppetspår) kan lova att jag inte är ett dugg avis... har inte hört något från honom än.
Men han borde vara inne på nionde timmen nu :S
Om ett tag ska jag åka till Hans och äta middag. Känns skönt att jag blir bortskämd, medans Pelle sliter i skidspåret :D

image78

penicillin

Idag var jag till vårdcentralen, för att kolla mitt sår. Det gör nämligen fortfarande väldigt ont.
Där fick jag träffa en sköterska först. Vi diskuterade lite fram och tillbaka. Hon sa att jag kanske måste äta penicillein mot infektionen. Men när jag sa att jag inte ville ha det, så sa hon att vi skulle avvakta. Men när vi diskuterat ett tag till så hämtade hon en läkare. Och jag slapp inte ifrån. Jag fick Penicillin. Och han avrådde mig från att träna. Jag som kommit igång ordentligt nu...den här veckan har jag hitills gjort 2 fotbollsträningar och 2 spinnigpass. och imorgon har jag träning och söndag match.  Jag har verkligen sett fram emot den här matchen och vill verkligen spela. har även rådfrågat krister (min chef) och han i sin tur har pratat med giffarnas läkare. Han sa att när svulnaden i lymfarna går ner och rodnaden runt såret går ner. Så kan jag träna 4-5 dagar trodde han.

I dec. skrubbade jag upp knät. Jag blev rekomenderad att gå till apoteket och köpa ett speciellt omslag. Jag förklarade vad det var jag ville ha, men hon såg frågande ut och sa att något sånt hade dom inte.Igår var jag på apoteket igen för att köpa någon antibakteriell salva. Men fick till svar att dom bara hade en och tyckte den var för liten för mitt sår. Men sen plockade hon fram omslaget jag var ute efter förra gången. Men det var för litet för det här såret. Nu var jag där igen för att hämta ut receptet, och  frågade om träning så fick jag jätte snäsigt svar. Tänkte nästa säga ursäkta att jag frågade. Jag och apoteket går inte ihop.

Trevlig alla hjärtansdag!

                                     image77

träning och sånt

Igår kväll var jag ner till Scandic City efter träningen, och satt i flera timmar och pratade med Helena. Hon börjar bli riktigt tjock nu fast hon har 2 månader kvar. Jag var där ända till 01:30... så härligt. Jag har ju börjat lägga mig så tidigt på kvällarna, fast jag är ju egentligen en nattuggla. Så det blev en lite flachback av mitt gammla liv :) Trots det vaknade jag kl 9. och var jätte pigg. Beslöt mig ändå för att försöka sova ett tag till, nu när jag hade chansen.
Sen har jag haft en riktigt soft dag. jag har gått här hemma och små plockat, ätit frukost och läst tidningen. Ska snart åka iväg.
Nu har jag kommit igång med träningen ordentligt igen. I helgen spelade vi ju cup, så på måndagen tog jag en vilodag. Men igår körde jag både ett spinningpass och fotbollsträning. Ikväll blir det spinning igen och torsdag fotbollsträning. ev blir det vila på fredag oxå. För på lördag är det fotbollsträning och på söndag match. Kan det bli bättre :D Men på fredag tänkte jag iaf ta en morgon promenad.

Nu ska jag köra mina blommar till pappa, för att få dom omplanterade :)

gullunge

På söndag kväll var vi barnvakt till Rasmus. Han är nog det snällaste barn man kan tänka sig, alltid glad. Och bada tyckte han varkligen om, jag var nästa lika blöt som han när han badat klart :) Vi hade en riktigt mysig kväll.

image75image76

uppskrapad igen

Nu har jag varit dålig på att skriva igen. Jag har varit mycke hos Pelle och han har ingen dator just nu.
Och i helgen har jag haft fullt upp med fotboll.
Så här ser mitt ben ut nu:

image72

Bullbak

image71

Som ni ser så har jag bakat bullar igen..
Samtidigt bakade pelle semlor... så nu är det bara att invänta fettisdag.

RSS 2.0