Gott Nytt År

Jag beklagar att jag varit så dålig på att skriva. Men det har sin förklaring. Jag har nämligen varit sängliggande med influensan i flera dagar... och dagarna före och efter var jag för hängig för att orka skriva.
Idag är det iaf nyårsafton.... därför vill jag önska mina vänner, min familj och mina läsare ett GOTT NYTT ÅR!!!

image66

JUL

Nu är det juldagen! Vi hade en underbar julafton igår. 15 pers hemma hos mamma. Vilket har den tendens att bli en aning stökigt. Men vad gör det, är inte ofta man samlas hela den närmsta släkten. Kvällens höjd punkt var nog när vi 12 pers satt och spelade Alias.... Då blev det för mycket för morfar som gick hem... medans mormor satt och skrattade åt oss medans vi försökte överrösta varandra :D Finaste julgranen har vi oxå. Lika tät som piff och puffs... Bror lyckas oftast hitta såna granar, men den här är nog den bredaste vi har haft. Nu ska jag snart gå ner till mormor och morfar och fika.

image65


GOD FORTSÄTTNING ALLIHOPA


fotbolls knän

image64


Så här kan det bli efter lite fotboll!...visst har jag snygga ben? hahaha


metsocup

Idag har jag spelat metso cup. Jag är helt slut i kropp och knopp.
5 matcher. 4 vinster och 1 förlust. Det resulterade i en andra plats.
Jag är lite besviken, målet var givetvis att vinna.
Men med tanke på att vi har så många nya spelare, så får vi väl vara nöjd.
Fast jag säger bara: till sommaren är vi tillräckligt samspelta, för att sopa mattan med dom andra lagen. 
En annan rolig sak, är att jag var lagkapten igen.Får kämpa på för att få behålla den rollen.
Nu ska jag sova. Finns en viss risk att det kan behövas, en bärgare för att få mig från sängen till jobbet imorgon.

image63

Vilken helg det varit!

Jag åkte till mamma på fredag. Tog det bara lungt och la mig hyffsat tidigt.
På lördag morgon klev jag upp kl 05:15. Vi skulle baka segkakor som vi skulle sälja för fotbollslaget.
Gick riktigt bra. på 3 timmar var vi klara. Jag åkte hem till mamma igen och gjorde ett försök att sova. Men det gick inte så bra för telen ringde stup i ett. Så mitt på dagen åkte jag in till stan igen.
där jag åkte till pappa en sväng. När jag kom hem igen, gjorde jag ett nyt försök att sova. Lyckades sova nästan 30 min. Sen var det dags att börja göra sig iordning, och bege sig till festen.
Blev en jätte lyckad fest. Tror dom flesta var nöjda. Lokalen var väldigt bra, där blir det nog fler fester.
Jag kom väl i säng runt 4 tiden. och kl 12 idag skulle vi städa lokalen. Så jag, Malin och Rebecka åkte dit och slet i en timme.
Sen var det dags att ta sig till Stöde för sista avgörande omgången av årets skinkcup....
och det gick ju precis som jag vill :)

image62

bilden tagen av Linda S


När vi kom tillbaka till stan åkte jag, Malin, Rebecka, Johan och Christian och käkade pizza.

Nu är jag proppmätt och halv död... Ska borsta tänderna nu, sen kommer jag däcka på engång.


fotbollsfest

Jag lyckades till slut... jag hade nästan gett upp. Men idag hittade jag äntligen en lokal, efter ett tips från malin.
Så nu blir det fotbollsfest på lördag. Kommer bli mycket folk, vi räknar med 35-40 pers. Vi kom på idag att det nästan är 6 år sen vi hade fest tillsammans sist. så det är verkligen på tiden. Nu ska klubbkänslan skapas igen.

Och på söndag är det sista avgörande omgången av skinkcupen... och vi SKA vinna!

fullt upp

Igår kom jag igång med att börja träna ordentligt igen. Jag tog en promenad ner på stan till ego. Där jag körde ett lätt spinnigpass och sen ett core pass. Senare på kvällen gick jag ner på stan igen och igenom stan upp mot södermalm. Där skulle jag hämta spelar bussen. Men när jag kom dit fanns den inte där. Det visade sig att den var ut mot njurunda. Så det blev till att vänta. Igår var första riktiga fotbollsträning, tidigare har det varit frivilliga.känns skönt att komma igån igen.

Just nu sitter jag och väntar på att telefonen ska ringa. På lördag ska vi ha fotbollsfest, dam- och  herrlaget. Och jag ska försöka hitta en lokal. Det är inte det lättaste kan jag lova. Har ringt massor nu, men det är ingen som passar.
Hur nu detta lyckades hamna på min lott vet jag inte. Men av nån outgrundlig anledning så verkar det mest hamna på mitt ansvar.

Jaja... nu sitter jag hemma hos mamma. Ska snart gå ner till mormor och baka rullrån. Om bara telefonen kunde ringa nångång.

image61

Isfolket

Nu var det evigheter sen jag bloggade... jag har egentligen bara en sak att skylla på. Jag har börjat läsa serien: sagan om isfolket. Jag är helt fast och läser så fort jag får en stund över. Det vill säga när jag inte tränar, sover lr jobbar :S Jag läser faktiskt till och med när jag äter. Och veckan som varit har jag varit sjuk, så då har jag inte kunnat träna. men så på fredagen hände något hemskt....... jag råkade glömma boken på jobbet! Jag har alltså inte kunnat läsa på hela helgen :(

image60


Därför har jag ju inte uppdaterat er om skinkcupen heller.
Kan upplysa er att efter 3 omgångar har vi nu en 9 poängs ledning,,, vilket betyder att det räcker med att vi tar 10 p för att vinna. Och då har jag fixat årets julskinka. Jag vet inte om jag har berättat det: Att i det laget som vinner får varje spelare varsin skinka....därav namnat :P

Nu ska jag gå och lägga mig.... tänkte gå och träna imorgon och sen gå tidigare till jobbet, så jag hinner läsa lite.


RSS 2.0