Allsvenskan

Det är väl ingen som missat att GIf sundsvall blev klar för allsvenskan i lördags! För er som missade matchen...missade en otrolig vändning. Kan erkänna att jag trodde inte att dom skulle fixa det. Jag skrek, grät och skrattade på samma gång när stefan gjorde 2-3...
image57image56

Resten av matchen och kvällen var bara ett stort glädje rus!


Primero

image53
bild från Aftonbladet
image54
bild från expessen

För er som inte var på Primero i lördags....det här är vad ni missar!

pengar igen

Min dag har varit riktigt bra. Har egentligen inte hänt så mycket. Jag har jobbat lite, umgåtts med Elin och sen tränat. Har även suttit vid datorn lite och snackat med lite kompisar.
När jag kom hem från träningen, satte jag mig och la in alla räkningar på datorn(här slutar alltså den bra dagen). Nu är det bara att hoppas att jag får tillräckligt med lön, så jag kan betala dom. :S
Jag har även skickat in kassakort för 6 veckor till, och ansökan om utträdelse ur facket. Så nu är det bara att hålla andan och hoppas man klara sig en månad till.

min dag

Idag har inte varit någon bra dag! För det första var jag uppe alldeles för länge igår. Klev upp och kokade gröt som vanligt och bar ut massa sopor. Sen åkte jag ner till IP för att massera grabbarna. Och där fanns det inget att göra. 1 person masserade jag, och jag var der 1.5 timme. Jag åkte iväg och pantade lite tomflaskor och köpte hårdbröd för pengarna. På väg hem började jag få huvudvärk. Så när jag varit hemma ett tag så la jag mig. Jag vaknade flera gånger, men orkade inte kliva upp. Så jag sov nästan 3 timmar. Och ändå släppte inte huvudvärken. Nu har jag lagat mat, som står i ugnen. Så jag hoppas jag blir lite piggare av maten.

nymålat



Nu är hallen färdig målad... men det var svårt att ta någon bra bild på den.
Jag ska blogga mer i morgon!

måla

Vet att jag har varit extremt dålig på att blogga ett tag nu. och jag vet inte om det kommer bli så mycket bättre dom kommande dagarna. Men man ska aldrig säga aldrig.
Jag har planerat att måla om hallen i veckan. Så imorgon ska färg inhandlas och sen ska det spacklas. Ska fixa före och efter blider...jag lovar :)

mamma

Jag har varit hos mamma i några dagar. Där av inget bloggande.
Hur som hellst så har det varit sååååå mysigt. Jag tycker verkligen om att åka hem. Det är tråkigt att det blir så sällan man gör det. Mamma och jag har ätit god mat, pysslat på och bara myst.
Jag har hunnit med att hälsa på mormor och morfar, och Ulf och Carina också.
Jag har dessutom bytt däck på bilen och lagat kläder.
Med andra ord kanon dagar :D

arbetsuppgift

Idag har jag fått en ny väldigt ansvarsfull arbetsuppgift. Jag är nu mera avsvarig för inköp av toapapper, pappershanddukar och bänkpapper :) Så nu är det dags att löneförhandla snart hahaha

vad gör man?

Vad gör man när man inte har ett jobb att gå till på dagen? Lägenheten är städad, det finns ingen skitig tvätt, kompisarna jobbar, jag kan inte sova och jag har ingen lusta att springa!
Jag har egentligen lust att ta en promenad. Men inte utan musik, och Elin har min mp3. Jag är dessutom jätte motiverad att träna. Skulle nog kunna träna varje dag. Men jag har ju inte råd att skaffa träningskort. Och jag är sjukt shopping sugen. Men det finns ju såklart inte heller en chans att jag kan göra.
Längtan efter kompisarna som inte finns här är enormt, skulle vilja hälsa på dom. Men det går ju inte heller :(
Ska iaf jobba ikväll. Ska vara en timme hos giffarna och en timme hos SDFF. Det brukar få mig på bättre humör.

Jag blir så grinig när jag inte tränar...dags att fotbollsträningen kommer igång snart!

gif

Imorgon spelar giffarna sin näst sista match för säsongen. Och jag har den stora äran att sitta med på bänken som massör :D Alla matcher är jätte viktiga nu, om vi ska upp till allsvenska.
Så kom och stöd giffarna imorgon!!!

sånt är livet

Idag kände jag verkligen att jag gjort rätt val, när jag valde yrke. Jag är helt övertygad om att jag inte kommer att hålla på med detta hela livet. Men det känns så kul och inspererande. Idag var allting roligt. Jag fick en patient, som hade ett jätte problem. Och jag känner att jag kommer att kunna hjälpa honom.

Däremot hade jag en diskussion med en person ikväll som gjorde mig ledsen. Han frågade mig hur jag gjorde när jag var ledsen, lr hade problem. Och jag svarade med några exempel av situationer jag har varit med om.
Vid alla dessa tillfällen insåg jag vad som hjälp mig. Det är några av mina närmsta vänner (och familjen). Och det som gjorde mig ledsen var att när jag tänkte efter, så finns ingen av dessa till hands längre.
Även om jag vet att jag alltid kan ringa dessa. Så vet jag inte om jag skulle göra det. Så konstigt att personer som varit dom viktigast i ens liv (bortsett från familjen), inte finns på samma sätt längre. Det är tomt. tror ni vet precis vilka ni är... jag saknar er så oerhört mycket! 

certifierad

Jag kan härmed delge mina trogna läsare att jag fått en ny titel.
Jag är inte längre bara diplomerad medicinsk massageterapeut.
Utan jag är nu: Certifierad Medicinska Massageterapeut
sug på den :P


image46

kanelbullensdag

image38
Jag har massa bullar i frysen, ändå har jag inte ätit en enda bulle idag.
Och det har ju varit kanelbullensdag


Höstlöv

Igår eftermiddag blev det jätte fint väder. Så jag bestämde mig för att gå ner till IP (norrporten arena).
Det är så fint överallt ute just nu. Dessutom är det ju extremt roligt att gå och sparka runt i löven på marken. På väg hem fick jag en stark lust att lägga mig ner och rulla runt i löven... Det vågade jag inte. Det var så många bilar som åkte förbi, ville inte bli idotförklarad. Men sen kom jag in på en lite mindre gata. Så jag la mig iaf ner och skaffade ett bildbevis :P Hade det inte stått massa hus runt omkring, så hade jag nog rullat runt lite oxå...

image43image44image45

Kusin vitamin

Igår morse blev jag väckt av ett mysigt sms, vid 10 tiden. Ganska lagom att kliva upp då. Efter ett tag fick jag mess från Lillemor. Så jag tog en promenad bort till henne. Hon var i full fart att städa, så jag hjälpet till att dammtorka lite. Fast mest låg jag och tittade på. :) Sen började hon städa ut massa kläder, så jag fyndade lite :P
Vi åt lite lunch, och åkte och pantade massa flaskor... Sen åkte vi ner på stan och solade lite, så skönt. Det var nya solarium, så vi solade bara 6 min, men det räcket för oss två blekfisar... :D
Jag åket hem, för jag hade lovat en kompis att han skulle få låna min dusch. Och han köpte med sig mat till mig oxå... Jag blev alltså bjuden på både lunch och middag igår. hihi
På när han åkt, tog jag en till promenad till Lillemor. Var några killar som skulle komma och titta på lägenheten, och hon vill inte vara själv. Så det är klart man ställer upp...vad har man vänner och kusiner till annars :)
Idag väckte Lillemor mig halv 7, jag skulle skjutsa henne till jobbet. För idag har jag varit och besiktat hennes bil. Hennes bil gick igenom på en gång, till skillnad från min :S
Så nu har jag inte så mycket att göra.... sitter och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska gå. Ska massera SDFF kl 17.
Även fast jag inte har så mycket att göra och att den ekonomiska biten inte är så bra just nu.... så jag ovanligt glad och positiv. Jag vet att det blir bra snart!


jobberbjudande

Idag fick jag ett jobberbjudande jag absolut inte vill ha. Det var på en restaurang här i stan, dom hade fått mitt namn och meriter från arbetsförmedlingen. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag sa att jag hade ett deltids jobb. Då svarade han att det var bara extra, fredag och lördag kvällar udda vetckor.... JIPPI :S
Hur ska jag slingra mig ur detta... dom närmsta veckorna har jag planer varje helg. Jag kan inte jobba då.
Varför ska allt vara så besvärligt hela tiden.
Jaja ALLT är inte besvärligt... vissa saker känns riktigt bra faktiskt! ;)
Det är mest den ekonomiska biten och jobb som är besvärligt.... och det fixar sig ju alltid, det vet jag!


RSS 2.0