JUL

Vill önska mina läsare en god fortsättning!

Nu är det jul igen....

Ledsen att jag inte har skrivit på länge.
Kommer nog bli långt mellan gångerna jag skriver nu.

Är iaf tillbaka i Sundsvall. Fast har mest varit hemma hos mamma i Stöde, sen jag kom hem.
Just ja, måste ju berätta att jag klarade tentan... Fick resultatet i tisdags. Blev glatt överaskad. Det trodde jag inte.
Har varit och fixat ryggen oxå.... behövdes verkligen men shit vad ont jag har haft.
Men inget ont som inte har nått gått med sig. Jag kanske ska få jobba lite under jullovet, på kliniken där jag var :D Hoppas hoppas

Har hunnit med ett kärt återssende med J oxå.... Var verkligen på tiden!
Ser fram emot juldagen och alla andra återseenden som väntar då :)

God jul allihopa!

JULLOV

Nu har jag varit dålig på att skriva.
Tentan gick inge vidare. Jag har inte fått resultatet, men det kändes inge bra när jag skrev den! Jag ska få veta imorgon hur det gick.
Sen då onsdagen var det skola hela dagen. Samma föreläsare hela dagen, riktigt riktigt jobbigt. Jag var helt färdig när jag kom hem.
Torsdag fick vi sovmorgon. Och inte nog med det, vi hade massage lektion. Vi fick ge varandra en behandlign där det behövdes. Lovar att min rygg behövde en rejäl genomkörare!
Fredagen hade vi bara en lektion på morgonen, sen var det JULLOV! På kvällen hade vi julavslutning, och några av dom andra klasserna hade examen. Som vanligt var det väl våran klass som hördes och syntes mest :D Var en jätte rolig kväll! Jag var hemma vi 3. Så jag blev väldigt glad, när dom ringde från fotbollslaget på morgonen och sa att jag inte behövde komma.
Vi skulle nämligen packa varor på konsum i veberöd. Jag hade sagt till dom att vi var alldeles för mycke folk. och vem fick rätt :)
Så igår hade jag jullov på riktigt, sov morgon, tv hela dagen och gjorde inget nyttigt alls :P
Idag ska jag sätta igång att packa. Ikväll går tåget hem till Sundsvall. Ska bli skönt att komma hem!
Ska äta lite lunch nu och skriva en lista på det jag ska packa, ska ju vara hemma rätt länge den här gången. Jag börjar nämligen inte förren 17 jan :D

Ännu en dag med lite pluggande

Idag har jag som vanligt inte gjort det jag borde... det vill säga, pluggat! A var här förut hon var lika less på att plugga som jag, så det blev inte så mycket gjort. Imorgon är tentan! Nu får det gå som det går. Känner mig ovanligt osäker inför den här tentan. Men å andra sidan har jag aldrig varit så likgiltig inför en tenta heller
Jag förstår inte varför alla hetsar upp sig inför tentorna. Jag är alltid cool lugn. Finns ingen anledning att stressa. Klarar man den inte så får man ju skriva om den. Det är ju knappats hela världen.
Men jag är inte dom, så jag vet inte hur dom tänker!


I´m the one and only, nobody I rather be.
I´m the one and only, you can´t take that away from me.

jag

jag

Så här ser jag ut nu mera, för er som inte sett mig på ett tag :D

Stor tån

Ja det var det där med massagen i fredags! Det gick faktiskt riktigt bra....glömde några saker men hon jag masserade hjälpte mig. vad blev då omdömmet av läraren?! : jo att jag har ett bra tänkt när det gäller massage, jag är duktig på att hitta problemområden, jag har bra kraft i mina grepp, jag är lyhörd, MEN jag har aldrig någonsin haft så dålig ergonomi, som jag hade den dagen, fast annars ser det väldigt bra ut, och jag ser ut att ha väldigt sköna händer :)

Vad har hänt mer då?! Efter skolan ifredags pluggade jag och A tills biblan stängde. Igår pluggade jag själv, på dagen. Skulle egentligen fortsatt på kvällen, men fick en fruktansvärd huvudvärk. Så det gick inte. Men idag är det nya tag. A kommer och hämtar mig när hon varit i stallet, sen ska vi sitta hemma hos henne hela kvällen. Nu ska här bankas i kunskap i huvudet.
tills dess tror jag att jag ska lägga mig på sängen ett tag till, mitt huvud är nämligen inte helt bra än.


Känsliga läsare slutar läsa här!!!!!!!!


Jag har ju glömt att berätta om min stortå! Jag gjorde ju illa min tå på en träning, och upptäckte träningen efter att det var blå. Strax efter den upptäckten blev jag stämplad, rakt på den tån. Följden av det.... en ännu blåare tå, och ett hemskt tryck. När jag kom hem stack jag hål på den och tömde ut allt blod. Det blev mycket bättre, men efter nån dag började det göra ont igen. Då mäskte jag att kanten var lite lös, så jag lyfte lite på den. och då rann massa vätska ut. Så jag hämtade en nål, och upptäckte att jag kunde köra in den under hela nageln...... Jag håller alltså på att tappa min stortå nagel! Lång berättelse för en liten tå...hahaha

Nu lockar sängen igen....
Ha en bra söndag!!!!!

Datanörd

Igår var B på besök! Det var roligt att träffa honom, det var ju ett tag sen sist! Han hjälpte mig att fixa lite med datorn. Så nu kan jag knappt slita mig nu! Satt faktiskt uppe till 3 i natt och grejade.
Så jag gick inte på skolan i morse!!! :S Men jag missade inget viktigt... jag var tydligen inte ensam om att ta sovmorgon! Nästan halva klassen hade gjort det :)

Efter skolan gick jag och J till bibloteket....Vi satt där tills dom stängde, men vi pluggade inte hela tiden. Synd att man ska ha så mycket att pratar om hela tiden! Fast jag har ju 3 dagar och 1 kväll kvar på mig att plugga!

Imorgon ska jag klara av att massera framsidan av kroppen, utan bok lr fusklapp :S
Återkommer om hur det gick!

Biblioteket

Idag har jag suttit på mitt andra hem...biblioteket. Vi satt nästan 4 timmar idag! Det är sälla vi brukar lyckas hålla koncentrationen så länge. Men idag gick det. Så nu kan vi ju hoppas på att det ska gå i morgon oxå :)

Stadsbiblioteket
Stadsbiblioteket


Stan är så fin nu.... julpyntad överallt. Bara snön som fattas....... men det är nog lite väl mycket att hoppas på här nere :( det är ju inte ens snö hemma!!!!


Tomtens hus
Tomtens hus

Gustav Adolfstorg
GA torget

Veberöd

Nu börjar helgen lida mot sitt slut!
Det har varit en händelserik helg. Fredagen var lugn, och jag tog en lång sovmorgon på lördagen. Var väldigt trött förra veckan, men nu känns det som jag börjar komma i balans igen, Lördag kväll hade vi julfest med fotbolls laget. Det var jätte kul! Vi åt julbord, lekte lekar och sjöng karaoke!
Idag har jag stått på julskylting med laget, och sålt lotter och korv.
Så jag har varit i Veberöd både lördag och söndag. Och problemet var ju att ingen utom jag skulle åka från Malmö. Så lördagen fick jag åka buss ända till Veberöd, men idag behövde jag bara åka till Lund. Är jobbigt det där att vara beroende av andra. Är ju van att ha min lilla bil.. Jag saknar Henning!
Men en sak är iaf väldigt roligt.... mina lag kompisar har redan börjat tjata på mig, att jag ska stanna kvar i Malmö när jag går ut skolan.

Imorgon ska jag börja plugga till tentan på allvar. Nu ska jag städa lite....men bara lite