Sista natten med gänget

image28

Det är verkligen vår i Skåne nu...nästan försommar! Sön, mån, och tis har jag legat ute på treassen och solat. Riktigt riktigt härligt! Synd att man har måstat plugga hela tiden, det har förstört mycket av njutnings känslan.
Imorgon är det tenta igen. Känner mig inte ett dugg lugn inför den. Riktigt upp stressad faktiskt.
Men på fredag ska vi dra i väg till Damnark på träningsläger. Ska bli skönt att använda kroppen lite, och inte bara sitta vid böckerna. Ser verkligen framemot att åka. Sen ska jag ju åka till Göteborg till moster på söndag kväll.
Det trista är att när jag sen kommer tillbaka till Malmö, så har grabbarna flyttat ut :S Så imorgon blir nog sista kvällen vi är här tillsammans.

Nä nu skiter jag i allting och går och lägger mig!

 

23 år

Jag har blivit dålig på att blogga... det går väldigt lång tid mellan gångerna!
Men vad händer då?!
Jag har fyllt år.... nu är man 23 år ung :D
Hade födelsedags fest i lördags... Jätte roligt, synd att inte alla kunde komma bara!
Men det var trevligt med dom som var här.
Igår när det var min födelsedag, så hade jag extremt tråkigt. Känndes inte alls som jag fyllde år. Hade verkligen räknat med att han någon kompis hemifrån här. Men man får ju sällan som man vill :(
Jag spenderade hela dagen med att tenta plugga. Enda positiva var att det var fint väder, så jag kunde sitta ute och plugga. Det har jag gjort hela dagen idag oxå :S
Tentan är på torsdag... kämpigt kämpigt!
Har nått trevligt att se framemot iaf! Träningläger fredag till söndag i Danmark. Sen blir det en tripp till Göteborg på söndag kväll till moster. Och sen åker jag med dom upp till sundsvall på måndagen. Ska fira mormor som fyller 80 år.
Något mindre trevligt som har hänt är att farmor har gått bort. Även fast det är tråkigt, så känns det lite skönt oxå. Hon har levt ett lång liv, har hunnit få flera barnbarnsbarn...var dags att gå vidare.


Och nu är det dags för mig att återgå till böckerna!


borta bra och hemma bra

Nu var det länge sen jag bloggade! Vad har hänt? Lr kanske bättre att säga vad har inte hänt!!!

Jag har varit hemma i sundsvall 10 dagar. Jätte skönt, var verkligen välbehövligt.
Åkte upp på fredagskväll och kom fram på lördagen mitt på dan. Åkte hem till pappa och L... för att senare på kvällen bege mig till scandic för att jobba. Jag kan tydligen inte hålla mig därifrån :D Var en riktigt kaos/skit jobbig kväll.... och den enda som tyckte det var roligt var jag. Är ju kul när man inte har något direkt ansvar och man bara hoppar in ibland.
På söndagen tog jag sovmorogn, sen tog jag en promenad bort till Nordic hallen och tittade på lite fotboll. Jag trivs verkligen där... Har haft så mycket kul i den hallen!
Var hem till bror och tittade på hans nya lägenhet hann med att träffa E på kvällen oxå...roligt att ses igen ;)
Måndag morgon började praktiken...
Orkar inte skriva så ingående om den nu:
men en sammanfattning är att jag har: lärt mig massa, haft riktigt kul, slitit hårt och träffat många roligt människor.
Så kort och gott en helt fantastisk praktik vecka igen :D
Han med några pass till på scandic under veckan oxå!
Så man jan ju lungt påstå att jag har hållt mig sysselsatt....

Nu är jag iaf tillbaka i Malmö igen. Kom igår morse. Har sedan dess hunnit med att: plugga med A på biblioteket, haft klinisk praktik, skrivit en tenta, gått ur facket, tränat fotboll och sovit lite där emellan.
Så ni kan vara lugna, jag håller mig sysselsatt här nere oxå!

Men nu är jag trött!

oj höll nästan på att glömma..... jag har tagit bort tånageln som var lös nu! Nagel följetången fortsätter!!!!

Egentligen har jag massa mer att berätta, men jag orkar inte nu!

framförhållning

Jag tyckte jag börjat få lite koll på läget, det vill säga skolan! Man lägger ju upp en plan hur man ska hinna med allting, utifrån det man vet man ska göra. Vilka är ganska mycket. Ett grupparbete, en inlämnings uppgift och några tentor. Det har jag utgått ifrån när jag planerat min tid. Men icke. Igår fick vi reda på en fördjupningsuppgift vi ska skriva. Fick en hel lista men datum vi ska passa :S När man lyckats smälta det... så kom nästa smäll. Tenta i trigger punker, när vi kommer tilbaka från praktiken! KUL fattar inte vad dom tänker med. Lite framförhållning hade inte skadat. Har ju tänkt plugga till nästa tenta den tiden! PANIK är känslan!!! Vet inte om jag ska skratta lr gråta. Hur ska vi kunna planera när inte dom kan det. Kommer inte göra något annat än att plugga tills jag går ut. Är fullbokad till Juni nu. Känns inte helt bra :S *gråter*

Har nått positivt att komma med iaf! Fick tillbaka sjukdomsläran idag....MVG! Jag som inte visste om jag hade klarat den!

Nu ska jag inte sitta här mer! Ska ju med ett tåg om ett tag och jag har inte packat klart :S
Ska bli skönt att komme hem!


helgen

helgen har varit bra. Fredagen var riktigt lugn och skön. Fick sluta tidigare från skolan, så jag städade och tog en tupplur :) Sen kom J på kvällen för att massera mig :P Har så ofta huvudvärk nu, så jag måste få bort lite spänningar. Hon stannade hela kvällen och vi tog det bara lungt. Bakade kladdkaka gjorde jag oxå... T fyllde nämligen år.
På lördagen hade jag match. Skulle möta skillinge....så nu har jag sett det omtalade österlen! Väldigt fint, men låååååång bort! åkte hemifrån vid 9 tiden på morgonen och kom hem 5 på eftermiddagen. Förlorade gjorde vi oxå, fast 2-2 hade varit mer rättvist!
Har ju glömt att uppdatera er om mina tånaglar :D
Har ju tappat 3 st nu... och tömde en fjärde på blod på fredagen. Och självklart blev jag stämplad (trampad) på den tån på matchen. Hädan efter ska jag ha en nål med mig, så jag kan trycka hål på nageln och fortsätta spela. Nu fick jag vänta tills jag kom hem. Och det blev en väldigt smärtsam resa. Fast nu behöver jag inte oro mig...tappar snart den nageln oxå :P Problemet man har då, är att man bår blodblåsor ist, men det gör inte lika ont.
Nog om det nu!

När jag kom hem från matchen fixade jag lite mat och tog en powernap. fixade mig lite snabbt.  Skull nämligen hämta en bil vi hade hyrt. Jag och några tjejer i klassen skulle nämligen till en klasskompis i Helsingborg. Och efter mycket om och men kom vi äntligen iväg. Och vi fick en mycket rolig kväll.
Påväg hem stötte vi på problem igen. När vi kom in i Malmö, hittade vi inte dit vi skulle. Vi hamnade i ett industriområde med massa återvändsgränder... Men efter ett tag fick jag syn på turning Torso... och kunde få oss på rätt spår. Det fick jag oxå bekräfftat när vi stannade och frågade en väktare. hahaha

söndagen hände inte så mycket. Vi lämnade tillbaks bilen, satt en tag på en parkbänk och njöt av vårvädret och solen. Men sen fick jag gå hem till tvättstugan. När första maskinerna var igån, tog jag ett täcke och satte mig på terassen och njöt, och somnade :D Vaknade av att det började bli kallt, för solen gick ner bakom hustaken. resten av kvällen flöt på i ett riktigt lungt tempo.

Idag har det inte hänt mycket heller. sov riktigt längen och vaknade riktigt utvild. Tänket jag skulle sätta mig och plugga ett tag. Men beslöt mig att njuta av att he en dag när jag inte måste göra nånting.
Så det enda jag egentligen har gjort idag är att gå till baknen och bakat :P NICE

image26image27
Svårt att tänka sig att det här är samma ställe med bara med bara 10 dagers mellanrum! Vinter är inte lång i skåne :)