Skåning lr inte

I helgen ska det avgöras.... om jag ska förbli skåning lr inte, Iaf om man får tro mitt fotbollslag. Vi ska på dansgala ikväll och imorgon kväll. Och mitt lag har ett enda mål med helgen....det är att hitta en grabb åt mig, så att jag inte ska vilja åka härifrån :)
Det har redan gjort lite efterforskningar...igår fick jag kort på alla i herrlaget som är singlar ;)
Till lördag säger dom att dom fixat en tröja med texten: SINGEL & MASSAGETERAPEUT
Jag ser framemot helgen med skräckblandadförtjusning..... om dom ska göra allt dom sagt, då vill inte jag vara med :S Men jag kommer ju iaf att träffa MASSA nya människor....
igår hade vi en heldag med laget... Det pratdes inte om så mycket annat än vilka killar som skulle passa, och vad dom ska hitta på. Jag har inget att säga till om.... Om dom bara gör hälften av allt dom sagt att dom ska göra, så är det mer än nog...

Så håll andan släkt och vänner i helgen avgörs alltså saken! :S

dålig sömn

Jag somnade inte igår... låg vaken till nångång runt halv 4. Var så övertrött så jag blev pigg. Och sen började jag fundera på olika saker, då är det kört! Sov dessto längre idag istället. Men jag blir tokig... dom håller på att renovera lägenheten under oss. Det är tredje veckan nu som dom börjar borra och hammra vid 7 på morgonen. Men på eftermiddagarn när man ändå är vaken, då är det tyst och lugnt.

Ikväll är det match mot Trelleborg med A-laget.

Imorgon släpper Takida sitt nya album :D Så imorgon kommer den i min brevlåda... längtar!

Skrivit

Idag har jag skrivit och skrivit och skrivit och skrivit.... så jag tänket jag lika gärna kan fortsätta här.
Jag började skriva vid halv 12 och har nyss slutat (kl är nu 23:47). De pausar jag har gjort, är att: ta mig hem från biblioteket, ätit (samtidigt som jag åkte hem), pratat lite i telefon och lite på msn. Jag var på toa nyss, och konstaterade att mina ögon är röda, jag kan lova att dom svider. Jag som skulle spela badminton med några lagkompisar ikväll...suck! Inget roligt får man ha...blä!!!!
Nu är jag iaf sjukt trött, kan jag lova..... vill inte höra talas om en idrottsskada eller tejpning på flera dagar!
Det är nämligen det jag skriver om: knäskador inom idrotten. Egentligen skulle jag behöva skriva på mitt arbete om stress nu, men det kan jag glömma! Sängen kallar.... zzzz

nattuggla

Idag har jag varit trött kan jag lova... Det var någon som inte tyckte att jag skulle sova igår natt, och bombarderade mig med mess till halv 4 imorse. Nu vet jag att alla tänker :slå av ljudet eller stäng av mobilen... men ni som känner mig vet att jag är alldeles för nyfiken för det :P Osså säger alla: men du kan ju läsa det när du vaknar... men HALLÅ, då får jag ju bara ett lr två mess.... nu fick jag ju 30-35 st! Fast jag kan ju medge att framåt 3 började jag få nog. Då slutade jag svara, men jag läste dom självklart.

Skolan har varit väldigt intressant idag, vi gick igenom tejpning. Mycket kände jag ju igen, men det var ju bra att få bekräftat att man gör rätt.
Ikväll har jag varit och tränat....det var den tråkigast träning vi haft sen jag flyttade ner hit. Är lite less nu, för det känns som jag lika gärna hade kunnat vara hemma och pluggat.
Men men nu svider ögonen.... dax att sova!!!!

bra dag

Jag gjorde det! Jag klarade tentan galant (lärarens ord) :D
Jag bestämde mig när jag gick in att nu ska jag visa vad jag går för. Jag ska visa hur självsäker jag är, (även om det inte kändes så). Velar man visar man ju att man inte kan det ordentligt. Så jag låtsades att jag var stensäker hela tiden :P Jag tog till och med en muskel som vi inte skulle ha. Han sa att han glömt att gå igenom den. Men jag sa att vi hade gått igenom den, fast inte pluggat den till tentan. Men om han ville kunde jag försöka ta den ändå.... bara för att glänsa lite..... och jag gissade rätt! Man ska ha tur ibland.... plus poäng till mig hahaha
Nu är A och tränar. Men när hon har tränat klart, så ska vi sätta oss och börja skriva vårat arbete. Vi ska sitta hela kvällen hade vi tänkt.
Jag fick tillbaka 2 tentor idag oxå... jag hade klarat båda.
Sen satt jag med rektorn och diskuterade min praktikplats, och jag fick precis vad jag ville där också. Hon sa att hon skulle göra ett undantag för mig. Om det verkligen vad det jag ville göra.
Så om igår var en skit dag....Så är idag en toppen dag :D Med ett litet undantag!!!!

dålig dag

Idag blev ingen bra dag:
Började dåligt redan imorse: Jag fick ett mess av A ,där det stod att hon var sjuk och inte kunde plugga idag. Kan lungt säga att jag fick lite panik då. Tentan är nämligen imorgon, och vi hade inte gått igenom allt. Och jag pluggar inte så bra själv. Jag har så svårt att koncentrera mig. Men det var väl bara att sätta i gång. Jag pluggade till och från i 4 timmar. Gick bättre än jag hade väntat mig. Men inte alls så bra som när jag och A pluggar tillsammans. Jag och A har förhört varandra på telefon ikväll, och det känns hyffsat inför imorgon.
Jag  har varit iväg och spela match också. Det var länge sen jag fick så mycket stryk i en och samma match. Jag har blåmärken överallt. Jag fick gå av planen för att kräkas oxå. Men sen sa jag att jag inte hade gjort det. För annars hade jag inte fått spela mer. Jag fick inte spela så mycket mera ändå, men lite iaf. Fast jag mår inte så mycket bättre nu.
När jag sen kom hem fick jag reda på en sak, som blev pricken över i:et. Vad det var är onödigt att skriva, men jag blev ledsen.


Vill tacka er som visar att ni bryr er.... jag har fått massa gulliga mess och medelanden ikväll. Mest från mina killkompisar faktiskt och från M såklart

Besök

Nu har jag varit lat att skriva igen!
Har haft en jätte mysig helg. Mamma har varit här. Vi har promenerat runt, ätit gott och druckit vin.... haft det jätte skönt med andra ord :D Skönt att bara vara. Extremt störigt att en av mina sambos skulle ha fest i går bara... har ju inte sovit speciellt bra i natt! Nu har jag nyss lämnat mamma vid tåget iaf!
I eftermiddag är det match igen, sen är det dax att ta tag i pluggandet igen. :S
Jag är såååå nervös för den här tentan!!!! Det är inte så svårt, men det är sååå mycket att komma ihåg.  Men men det brukar ju alltid fixa sig :P
Jag orkar inte skriva mer nu..... men kanske ikväll!

Flänger runt....

Nu har jag varit ute och ränt igen. Jag har varit i Arvidsjaur på begravning. Det var en jätte fin begravning mycket folk. Nästan lite jobbigt tycker jag. Man träffar släktingar som man inte har någon aning om vem dom är. Sen ska man vara social och trevlig och försöka komma på vilken det är man strå och pratar med. Men det är trevligt oxå, kul att träffa den närmsta släkten. Det är inte allt för ofta man ser dom.
Pappa hade gjort så fina kistdekoration och jätte fina buketter. Han gjorde 9 olika buketter... det är dom som syns på bilden nedan....plus alla rosor:
 Begravning




Jag har kommit på att under bara april har jag varit på följande ställen:  Lalandaia Danmark,  Stockholm, Stöde, Arvidsjaur, 2ggr i Sundsvall och 2ggr i Göteborg och där i mellan i Malmö. Hade tänkt stanna till i Uppsala påväg ner också, men en tenta satte stopp för det :(
Men nu får jag hålla mig lugn ett tag framöver. Ska hem en gång till innan skolan är slut. Men sen bär det av till Sundsvall för att stanna (iaf ett tag)  =)

Jag stannade till i Stockholm på väg norrut den här gången. Fick lite tid med M och C. Är så roligt att se hur bra dom mår och hur lyckliga dom är.

Nu ska jag göra ett sista ryck med tenta pluggandet inför imorgon :S