Snart över

Imorgon är det tenta igen. Sen är den här mardrömms prioden över. Man kanske kan andas igen sen. Lovar att 4 tentor på 13 dagar inte är att leka med. Dom 2 första gick bra, sen har det gått trögt. Både motivationen och insperationen är som bortblåst.
Till veckan ska vi försöka börja med grupparbetet, vi inte lyckats klämma in tidigare! Lika bra att försöka hinna med så mycket som möjligt. För ju närmnare skolavslutningen vi kommer dessto mer blir det att göra :S Bit ihop!!!!!!!!!!

Ekonomi

Det här med ekonomi är inte roligt! Jag får det inte att gå ihop, hur jag än vrider och vänder på det! It sucks!!! Förstår inte hur jag skulle kunna hinna med ett extrajobb heller! Har ju tentor hela tiden, sen ska jag hinna med fotbollen oxå! Är ju stressad som det är ändå! Hur skulle man inte vara om man ska jobba oxå :( Varför ska det behöva vara så här...och hur gör alla andra!? Ska man sluta leva bara för att man studerar? Det räcker ju till att överleva. Men är det allt...ska man inte få ha ett liv oxå! Ser ingen annan utväg just nu än att söka jobb! Men jag tycker det är tråkigt om skola och det sociala livet ska bli lidande för att allt handlar om pengar :(

Skyller även denna på Madde!

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: stressad (tenta)
Favoritgodis: Svarta salta saker :P
Är det nåt du absolut inte äter: Fiskbullar (fast det var länge sen jag testade)
Kläder just nu: Jeans och en grön svart munktröja
Musik just nu: Magnus Uggla, lite mindre kända låtar
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: vet faktiskt inte!
Sommarplaner: Flytta
Fisk eller badkruka: Fisk, älskar att vara i vattnet
Längd och vikt: ca 164 cm,  länge sen jag vägde mig, men då var det 72 kg
Hur många kuddar sover du med: Har 4 kuddar i sängen men sover nog bara med 2.
Favoritväder: Varmt och soligt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Madde, för hon har oxå 3 saker med sig, massa mat och bikini 
Spelar du nått instrument: Nop
Sparare eller slösare: Både och! Just nu inget
Vem är viktigast för dig:Det går inte att välja en person
Bästa film: Så som i himlen
Tror du på liv på andra planeter: Det finns det säkert
Kommer du ihåg din första kärlek: JA
Älskar du henne/honom fortfarande: Nä, men jag bryr mig mycket om honom
Har du några homosexuella vänner: Kan man väl säga.
Tror du på mirakel: Ja det gör jag
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: det gör jag
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 lr 3
Bio eller promenad: Beror på med vem och i vilket sammanhang
Är du kittlig: Inte så ofta
Snarkar du? Ibland
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter?
Äckligaste insekten: spindlar
Största svaghet: Jag skulle kunna göra nästan vad som hellst för mina vänner!
Det här är jag bra på: Lyssna
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga snabbt
Vad vill du jobba som? Medicinsk massageterapeut ( till att börja med)
Har du nån flickvän/pojkvän? Suck nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? har tänkt det
Gungar du på stolen? Det händer
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Det skulle jag verkligen vilja göra
Hur är din drömtjej/kille: Min
Hur många syskon har du? 1 älskad bror och några plast syskon
Vad är du mest rädd för? Att bli sårad
Är du rädd för blod: Nej
Saltar du på maten? Inte så ofta faktiskt
Gillar du att sjunga? Hellre än bra
Anser du att du är stark? Både fysiskt och psykiskt faktiskt

Utmaning från Madde!

* 3 saker du gillar med ditt utseende: mina ögon, mina axlar (speciellt den vänstra) och min muskel massa (förutom när jag ska köpa kläder)
* 3 saker du gillar med din personlighet: jag är omtänksam, snäll och givmild
* 3 saker du lyckats med och är stolt över: Flytta till Malmö utan att känna nån, Klarat första delen av utbildningen (är massör),  jag har lyckats vara den kompis jag vill vara
* 3 personer du kan ringa mitt i natten: Ni är många och det är jag tacksam för. Men jag ska nämna 3 st, M, J och E
* 3 personer som sagt "jag älskar dig" till dig: NR, CA och mina älskade vänner
* 3 saker du uppskattar hos en medmänniska: Ärlighet, förmågan att få mig att le och spontanitet
* 3 vänner du vill träffa snart: M, (förstår inte att vi låter det gå så här lång tid mellan gångerna, du är min person ;) E vill se till att hon mår bra och E, saknar dig! Men ni är fler jag längtar efter!!!
* 3 celebriteter du uppskattar: Henke Larsson (grym spelare), Magnus Uggla (fast han inte gick vidare i lördags) orkar inte tänka ut nån mer
* 3 saker du ska unna dig själv i morgon: Sovmorgon innan en heldag med böckerna, Lite plugg godis KANSKE och en god hemlagad middag
* 3 personer du utmanar att göra boost-listan: Julia, Julia och Julia

vad händer?!

Dax för lite update!
Har varit mycket pluggande. Tentade alla muskler i över extremiteterna (armarna) i torsdags. Klarade den hade 36 av 40 :D Borde egentligen haft mer, men men.
Vi har haft snö oväder oxå... stackars skåningar, dom blir helt ställda av lite snö. Och snöröjning, det kan dom nog inte ens stava till. Alla tåg var inställda till och från Malmö, alla stadsbussar var inställda halva dagan, fast det hade slutat snöa. Det var inte ordentligt röjt någonstans ens dagen efter. Fast det var mer än 24 timmar sen det slutade snöa. Kan inte vara lätt att vara skåning! Tänk om vi skulle röja snö på samma sätt i Sundsvall, då skulle vi få vara hemma mycket på vintrarna. Skolan ställde nämligen in lektionerna på torsdagen. utom tentan då! Som jag för övrigt kom 2 timmar för sent till. Bara för att jag var för lat för att gå. Och väntade hemma tills bussarna började gå igen.
Träningen på torsdagen blev oxå inställd, likaså matchen igår. Lite synd för mig, som behöver komma igång igen efter förkylningen.
I fredags var jag ut med A. Hon var vänlig nog att ge mig 10 min att göra mig iordning på :D
Hon skickade ett mess och frågade om jag sov. Och när jag svarade att jag inte gjorde det, så sa hon att dom skulle hämta upp mig om 10 min... Jag var klar på 10 min oxå :P Var en rolig kväll/natt! Tror vi behövde det. En kväll utan att tänka på tentor.
Har suttit hela dagen idag på bibloteket själv och pluggat sjukdomslära. Förstår inte hur jag ska hinna lära mig det tills på onsdag. Dessutom har jag tenta på ostelogin (lära om ben) i övre extremiteterna på torsdag. 4 tentor på 13 dagar! Kul liv :S
Jag har iaf bokat biljett till Sundsvall nu. Känns som en evighet sen jag var där! Längtar såååå! Saknar verkligen min familj och några andra oxå ;) Är några som flyttat sen sist jag var hemma, ska bli kul att sen hur dom bor.
Nu ska jag laga mat... måste nog plugga lite mer sen :S

Mååååål!

Matchen igår gick riktigt bra. Spelad back nästan hela första halvlek. Började andra halvlek på bänken. Men fick hoppa in efter ett tag, på ytter mittfältet. Men blev tvungen att gå av för att stretcha. Hoppade in som forward. Gjorde ett ganska roligt mål: Målvakten rusade ut på ett uppspel, för att sparka bort bollen. Men sköt den i huvudet på den andra forwarden. Så bollen flyger över målvakten. Alla stannar utom jag,  en av backarna och målvakten. Jag han fram till bollen före dom :P Sen gjorde jag ett snyggt "snett inåt bakåt pass" (alla som spelar fotboll vet vad det är, ni andra får fråga nån) , som det blev mål på! Så jag är rätt nöjd med min insatts! Vi vann nämligen med 2-0 :D

Gabriellas sång

Det är nu som livet är mitt. Jag har fått en stund här på jorden. Å min längtan har för mig hit, det jag saknat och det jag fått. Det är ändå vägen jag valt. Min förtröstan långt bortom orden, som har visat en liten bit, av den himmel jag aldrig nått. Jag vill känna att jag lever. All den tid jag har ska jag leva som jag vill. Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till.

Jag har aldrig glömt vem jag var. Jag har bara låtit det sova. Kanske hade jag inget val, bara viljan att finnas kvar.

Jag vill leva lycklig för att jag är jag, kunna vara stark och fri. Se hur natten går mot dag. Jag är här och mitt liv är bara mitt. Å den himmel jag trodde fanns, ska jag hitta där nånstans.

Jag vill känna att jag levt mitt liv!


fussball

Nu har jag kommit igång och tränat igen...jätte skönt! Vi har haft en lugn vecka, massa spel! Och på lördag är det match...whiiiii! Ska bli jätte kul att spela. Jag ska nog spela nått så ovanligt som mitt back tror jag! många som är borta, och anfallet var rätt stark. Så det var back linjen som behövde förstärkning. Ska bli kul att testa att spela back igen. Var ett tag sen sist!
Det roliga är att så fort jag kommer igång med träningarna igen. Så mår jag så mycket bättre. Jag är nog inte gjord för att sitta hemma och dega. Det inte ofta iaf :S Lär nog få äta upp att jag skrivit det nån gång!

Imorgon har jag massage tenta, om jag klara den så är jag massör :D Det ni!!!! Cooolt va?!

Får bli en kort blogg idag oxå! Trött efter träningen!

Bullar

Idag har jag varit flitig!
Satt på biblioteket och pluggade tre och en halv timme. Fick mycket gjort. Läste på både rörelseapparaten och massagen.
På vägen hem handlade jag. Och när jag kom hem bakade jag bullar.
Jag har faktiskt aldrig bakat bullar själv förut. Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv och resultatet.

bullebullar

Psykiska problem

vad händer?
Jag får allvarliga psykiska problem av att inte träna...!
Har inte tränat på 8 dagar nu. Det är hemskt. Även om jag sysselsätter mig och har kul, så är det någonting som fattas. Jag mår inte bra. Måste vara frisk på tisdag, annars kommer det inte vara kul att vara i min närhet. Blir lite som när jag är riktigt hungrig...då kan man inte prata med mig.

Igår var jag och J ute och gick. Det var soligt och fint men väldigt kallt. Men vi gick  och drömde oss fram till våren :) *längtar* Efter ett tag frös vi för myckat och tog vi bussen ut till IKEA. Vi gick ett varv, sen satte vi oss och fikade. Nu har jag kommit på att det är ju där man ska fika som student. Kaffe 10kr, kladdkaka lr bulle 10kr att jag inte kommit på det tidigare.
När vi väl åkte hem, kollade jag på klockan och vi hade varit borta i 5 timmar... snacka om att kunna prata :D
På kvällen träffade jag min tremänning L och hennes kompis! Visste ni förresten att tremännen är ett dialekt ord. Det hade jag ingen aning om. Alla har tittat så oförstående på mig när jag sagt det. Och tillslut kom det fram att ingen fattade vad jag pratade om. Har omkring ssäger man nästkusin lr syssling. L berättade att hon hade stött på samma sak, när hon skulle förklara vem jag var. Hon sa att det hade inte gjort saken lättare, när hon hade berättat att vi är både tremänningar och fyrmänningar. Hur som hellst så träffades vi efter att deras föreställning var slut. (Dom är med i en musikal här i Malmö) Dom var hungriga, så vi gick på en restaurang. Dom åt och vi delade på en  flaska vin. Och pratade och pratade. Jätte roligt att träffa henne igen :D Dom var dock rätt trötta, så det blev inte så jätte sent. Men vi ska försöka träffas nått mer. Dom har föreställningar här till i maj, så det ska nog hinnas med,

Idag har det varit plugg som gällt! Jag och A satt på biblan och bankade in muskler i huvudet på varandra. Gick bra idag faktiskt. Och imorgon ska vi fortsätta :S imorgon ska vi till och med träffas tidigare, så att vi kommer upp nångång :P


Hängig!

Jag blev tvär förkyld i måndagskväll... kom bara sådär! Hade varit och pluggat med A på dagen och allt var som vanligt. På kvällen satt jag och tittade på tv med T, och kände att jag hade lite ont i halsen. Så jag gjorde ordning lite honungsvatten...efter ca en halv timme började jag nysa....sen gick det bara utför. Blev en jobbig natt... vaknade på morgonen med huvudvärk, ont i bihålorna och halsen och jätte täpt i näsan.
Ringde mig tränare och sa motvilligt att jag inte kunde träna. Det är så typiskt, för några veckor sedan så ville jag vara sjuk. Så jag skulle slippa träna. Nu vill jag inte missa en träning. Har inte lust att hamna efter. Speciellt inte nu när jag verkligen bestämt mig och träningsmatcherna närmar sig.
Idag är jag aningen piggare... var på skolan och hade kliniskpraktik i 2 timmar. Åkte jag hem och käkade sen däckade jag. Är jobbigt att var sjuk :S
Hoppas iaf på att det ska bli bättre imorgon...vill ju träna!!!!
Ska försöka sova nu...sömn och vatten ska tydligen vara bra har jag hört :) Och vitaminer såklart!!! :D


En kväll med brudarna

Idag hade jag en down träningsdag igen! Nya skavsår och allmänt jobbigt!
Men det gick iaf bra att kliva upp. Skönt att vakna av väckarklockan och inte vara helt död :P
Ska inte gnälla mer på träningen nu! Det är ju bara en riktigt tung månad kvar, sen börjar fin liret :D
Första matchen är om 2 veckor.... ska bli kul att känna hur matchformen känns då. Och se hur tränarna tänkt att vi ska spela i år!
Efter träningen åkte jag hem och städade lite. Sen kom A, E och J....och vi gick och beställde pizza! Lovar att jag var riktigt hungrig då!!! Sen käkade vi chips och drack vin på det (så imorgon blir det träningsmaskinen för min del). Efter det begav vi oss till Lund, för att se Tingsek. Riktigt bra konsert faktiskt. Hade inga förväntningar alls, och då brukar det bli rätt bra.
När sista låtarna spelades smet jag , A och J ut för att åka tillbaka till Malmö...vi var helt slut alla tre, skolan tar knäcken på oss.... för mycket massage är bra för kroppen, men man blir helt utmattade. (kan ju bero på träning oxå)
Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och vila mina trötta ögon och ben!

konsert

helkropps massage och triggerpunkter

Igår skolkade jag från träningen för att gå på hockey. Malmö-Timrå! Var väl inte världens roligast match att titta på. Mållöst i dom 2 första perioderna. Timrå tog ledningen i den 3, men Malmö kvitterade. I förlängning gjorde Timrå mål, med ca 30 sek kvar att spela. Vi var inte många i hallen som jublade :D Och jag med min Timrå tröja (som jag bar med stolthet) fick mycket hatiska blickar, som jag bemötte med ett brett leende!
Men så var det ju det där med att komma hem. Vi gick till en busshållsplats. där såg vi att sista bussen gick för 20 min sen. Så då tänkte vi att vi får väl ta en annan buss ist. Men då måste man ju veta var man ska gå. Folk var dessutom inte så vänligt inställt till mig och min tröja, så vi vågade inte fråga nån.
Först började vi gå åt ett håll jag trodde var rätt. Men sen ångrade vi oss. Efter ett tag ringde vi A, som fick sig ett gott skratt. Hon gjorde sen ett tappert försök att försöka förklara för mig :P Slutade iaf med att vi gick en annan väg....och när vi äntligen kom fram till en anna busshållplats, så förstod jag precis hur hon menade. Det var jätte när, och vi hade gått världens om väg :S Men nu vet vi iaf hur det ser ut runt omkring stadion :D Och att jag ska lita på min instingt...den väg vi började gå först var rätt!!!

Idag då!!! Vi hade helkropps massage på morgonen! är en del av betyget sättning, (visa att man kan göra det på tid). Så det var bara att lägga sig på bänken och få 80 min massage när man kom till skolan idag :D Inte helt avslappnanade dock. Eftersom jag inte hade gjort min massage än, så låg jag och tänkte på hur hon gjorde och hur jag själv skulle lägga upp det. Men det gick bra (tror jag iaf).
Efter lunch var det första praktiska lektionen i triggerpunkter. Vi skulle trycka trigger punkter i m. Gluteus medius (en muskel i sätet) Det gjorde lite ont och var rätt svårt, men väldigt intressant! Ser framemot att lära mig mer om detta. Sen mina vänner, kommer ni få känna på mina armbågar både här och där. :D Sadist Lisa är tillbaka hahahaha

löpning

Äntligen lyckades jag logga in här!
Jag är väldigt trött idag... har legat på spikmatt på skolan! Lite smärtsamt, men mest skönt.
Men man blir trött iaf. Så i natt tänkte jag försöka komma i säng i tid...
Har haft ont i huvudet i flera dagar oxå....det var länge sen sist!

Igår var det träning igen! Var länge sen jag spelade så bra fotboll.... då kom jag ihåg varför jag håller på, men sen blev det löpning.....då glömde jag det igen :(
Det enda jag såg framför mig när jag sprang var: tränaren stå i mål och jag fick skjuta hur hårt jag ville.
Jag lovar att jag aldrig skjutit så hårt förut! JAG HATAR ATT LÖPA!!!! En bra tränare lurar sina spelare att springa....

Sängen nu