Lördag

Imorse fick jag kliva upp och åka till Lund igen, för att komma till träningen!
Men det gick bra att träna idag igen... Börjar kännas som jag kanske eventuellt skulle kunna få nått som kallas kondition :)
Längtar tills man blir riktigt nertränad och när det släpper... är en så skön känsla!
Ikväll har jag varit hos J och snackat skit...sen gick vi på bio med A (inte samma A som jag brukar skriva om) Vi såg deja vu... och den hade jag redan sett. Så jag slumrade till ett tag!
Nu måste jag iaf sova!!!

uppdatering

Ja vad har hänt sen sist jag skrev då?!
Jag har sovit ovanligt lite...
Natten mot onsdag låg jag och tittade på massa avsnitt av one tree hill och pratade med folk på msn. Sen kunde jag inte sov så jag fortsatte. Jag somnade nångång runt halv 7 på morgonen! Som tur är hade jag riktig lång sov morgon. Skulle egentligen träffa A kl 11 men vi ändrade det till kl 14:30 ist. Hade terminens första kliniska praktik på kvällen. Var riktigt kul faktiskt... var för första gången inte ett dugg nervös :)
Mitt omdöme då av läraren:
Du börjar bli lite väl säker nu, så du slappnar av för mycket....Du börjar slarva, med ergonomin. Annars ser allt väldigt bra ut, du har bra flyt och jag gillar ditt sätt att bemöta patienterna!

Så det är väl bäst att man skärper till sig lite. Betygen i massage börjar ju närman sig.


sen då!?
Natten mot torsdagen blev inte så mycket bättre. låg och tittade på film och var ute på msn till halv 4..... men det är det värt. Skrattade mycket den natten :D
Torsdag morgon var dock inte lika rolig. Men jag kom iaf till skolan i tid :P Men framåt eftermiddagen blev det kämpigt. Efter skolan skyndade jag mig hem för att äta och sen iväg och träna.
Behöver väl inte förklara att jag inte var speciellt lockad att träna.
Torsdagen var oxå första riktigt kalla dagen här. Men jag bet ihop och körde på. Och det är jag glad att jag gjorde. För det var första gången på länge, som jag tyckte att det var kul att träna! Jag genomförde hela träningen, det har jag inte heller gjort på länge. Har massa skavsår och skit, som hindrat mig.
Nu är det träning imorgon igen, så vi får hoppas att den här positiva känslan håller i sig.

Idag då?!
var inte uppe lika länge i natt.... var helt färdig efter träningen. Så jag kom väl i säng halv 2.
Idag hade vi första lektionen TP (triggerpunkter) kommer nog bli as intressant. Sen på eftermiddagen hade vi muntlig tenta i RA (rörelsaparaten). Den gjorde vi 2 och 2. Jag hade inte pluggat nånting. Men jag tänkte att jag och A skulle inte in förren vid 3, så vi hade 3 timmar på oss att plugg. Problemet var bara det att när vi hade ätit och la oss på varsin massagebänk för att plugga, så somnade jag :S
Där sov jag gott i nästan en timme, sen orkade jag inte plugga.
Men det gjorde ju inget efter som jag fick MVG ändå.... Vi är såååååå bra jag och A :D

När jag kom hem så somnade jag igen :)

Och snart tänkte jag lägga mig ingen!


data

jag har knappt gjort nått värt att nänma dom senaste dagarna!
har typ enbart varit vid datorn, laddat ner musik, film,  serier och surrat med folk :D

så jag återkommer när jag skaffat mig ett liv utanför datorn :P

Snö (detta skulle ha publicerats igår mån)

Snö

Idag snöar det faktiskt i Malmö :D

mer regn

regnmer regn

Så här såg det ut genom fönstret på bussen, när jag åkte till Lund imorse.
Tror ni jag var sugen på att träna? Inte direkt!!! Jag låg i sängen och kände efter riktigt noga om jag verkligen inte var lite sjuk ändå. Men det var jag ju inte.
Så det blev träning iaf! Kallt, blött, jobbigt och tråkigt!
Jag ni läste rätt, jag tycker det är tråkigt att spela fotboll! Känns inte ens som jag kan spela längre.
Har aldrig någonsin kännt mig så dålig på fotboll som jag gör nu. Har ingen motivation!
Den här perioden brukar jag tycka är jätte kul...men inte nu!
Tror det beror lite på att jag är van att vara inomhus nu. och det här vädret som vi tränar i är lååååååååångt ifrån roligt. Jag har iaf sagt att jag ska ge det några veckor till!!!

Jaja nog gnällt nu! vad har mer hänt idag?
jag kom hem från träningen käkade jag och tog ett värmande bad.... la mig på sängen och somnade, sen sov jag nästan 3 timmar. Fikade lite, gick till en klasskompis och var lite social. Men när dom gick ut, så gick jag hem! Och nu sitter jag här och funderar på om detinte är dax att sova igen!

Är det värt det?

Idag var det en extremt jobbig skoldag. Sjukdomslära i 6 timmar är inte att leka med vill jag lova. Jag gav upp efter 5 timmar. Andledningen var att dom jag skulle åka med till träningen, var tvungen att åka tidigare. Men när jag kom hem fick jag ett mess, där det stod: "Hej Lisa! M är sjuk o min bil är sönder, så jag måste åka och hämta bil. Vet inte hur du kan lösa det, annars är det träning på lördag kl 11. kram H"
Så då var det bara att börja ringa runt. Tillslut fick jag veta att jag kunde åka med några från Lund. Men då måsta man ju till Lund oxå.
Så jag låste dörren här hemma vid 17:15 och låste upp igen vid 22:45. Vet inte om jag tycker det är värt det ... för 2 timmars träning. Kommer det fortsätta så här, så får jag fundera ordentligt hur jag vill ha det.

Till saken hör oxå att dagen fick en skit start.... lyckades ju somna om efter att jag slagit av väckaren :S
Så jag fick kassta i mig frukosten och skynda mig iväg. Jag hann, men det är svårt att komma i balans igen.

Summa sumarum: en kass dag

Fick ju skavsår oxå

Gör ett nytt försök

Det jag försöket skriva igår (fast mer kortfattat):
Kom fram senare än planerat, åkte hem, packade upp, la mig och sov, vaknade, kollade mitt berg med post, ringde J, handlade, åt en macka, hämtade ut ett paket, käkade med J på stan, åkte hem, packade, tränade, kom hem, försökte blogga, slocknade....

Idag då:
Första dagen på skolan efter jullovet. Gick ju bra. Kul att träffa alla igen. Blev samma rivstart som jag hade väntat mig. Fick schemat för 4 veckor framåt. Första tentan nästa vecka.... varför är jag inte förvånad!

Ikväll har jag bara varit.... skönt att vara hemma igen. Dessutom är H & T i Stockholm, så jag har hela lägenheten själv.  Konstig känsla att vara alldeles själv. Var länge sen jag var det, mer än några timmar. Jag älskar att ha folk omkring mig, men inte alltid. Är så skönt att bara få vara.
Imorgon är det träning igen. Gick faktiskt bättre än förväntat igår.... men för den saken skull vill jag inte påstå att det inte var jobbigt...
Var skönt att det var massage första lektionen idag. Vi fick repitera det vi kände att vi behövde öva på. (Killen som masserad mig behövde nämligen öva vader) Skulle behöva en sån lektion till innan den tentan!

Nä nu får det vara bra för den här gången!
Inte troligt att jag orkar skriva så mycket efter träningen imorgon!

orkar inte

Tänkte bara säga att jag försöka blogga både igår och idag....
men när jag har försökt publicer dom, så har allt försvunnit! Och jag orkar inte skriva om allt nu!
Får de om jag orkar blogga efter träningen imorgon!

Snart i Malmö igen

Kan lova att det är med MYCKET blandade känslor jag lämnar Sundsvall den här gången.
Ska bli jätte skönt att komma ner till Malmö igen, få lite vardag, träffa klasskompisaran och H & T.
Lite orolig dock....eftersom mina böcker lika gärna hade kunnat stanna i malmö... harinte öppnat dom en enda gång för att plugga. Så jag vat ju vad jag har att göra framöver :S
En sak som skrämmer mig lite, är att jag inte är ett dugg sugen på att börja träna fotboll.... Ändrar sig nog bara jag kommer igång! Kan beror på att det är den jobbiga försäsongs träningen nu, och jag är inte i den form jag önskar...vilket gör den här perioden ännu jobbigare.

Allt lämna Sundsvall känns både bra och dåligt. Har undrebara föräldrar, som tagit hand om mig och matat mig :D Men hur mycket jag än tycker om att vara hemma.... så vill jag kunna åka hem till mig. Men det går ju inte nu. Då är det bra med vänner som öppnar sina dörrar för mig :) Filmkvällaran har varit jätte mysiga...  

Önskar så att jag kunde sammanföra mina 2 världar.... har folk på olika ställe som jag tycker väldigt mycket om. Vill ju så gärna att dom ska få träffa varandra. Som M sa: Mina kompisar här vet inte riktigt vem jag är, förren dom träffat mig tillsammans med er! Så känner jag oxå...

Fast jag har det egentligen bra.... jag har underbara kompisa på flera ställen i landet, det är det inte alla som har. Och 2 fotbollslag jag gillar att spela med, även om det bara finns ett lag i hjärtat! Hade velat vara hemma till hoif!
Förresten L... vi tar massagen nästa gång jag är hemma!

Nu ska jag packa ihop mina sista saker, och kolla så jag inte glömmer något!

Nästa gång jag skriver är jag i Malmö!

Då ska ni få en redogörelse av julen!!!!!!!!!

fortfarande lov

Finns dom som gnäller på att jag inte bloggar!!!
Men jag har fortfarande jullov....
Jag åker till malmö på måndag...sen ska jag försöka komma igång igen :D

Nytt år

Gott nytt år allihopa! :)
Lovar jag ska komma igång med bloggen igen, när jag är tillbaka i Malmö.
Håll ut tills dess!!!!